je ne sais quoi


Si iata ca mi-a plecat jumatate de familie acasa. Dupa ce aventuri au avut pe aici sint sigur ca le e mai bine acolo. Ieri nu stiu exact ce am avut dar parca am fost bunul samaritean: am alergat incolo si incoace sa ajut pe unul si pe altul in timp ce trebuia sa am grija si de ai mei sa nu mai faca vre-o traznaie. Am povestit cu sorela mea si am lamurit problema: in momentul in care ajungi sa te certi pentru niste prostii care in fond nu au nici o importanta, esti batrin.

Am dat ieri in Maastrich peste o formatie de jazz din Franta. Au acest oameni in anumite domenii ceea ce se cheama la ei “je ne sais quoi”. Si aveau acest ceva si in muzica pe care o cintau.

Violonistului i s-a rupt o coarda si iata-ma colindind Maastrictul in cautarea unui tigan batrin ce cinta la vioara. Tiganul i-a dat coarda si nu a acceptat banii francezului. Mi-a aratat obrazul si nu ma mir; e acelasi tigan care a vrut sa imi sarute mina cind m-a auzit vorbind romaneste prima data. Eu am ramas cu niste fotografii si un CD cu muzica lor.

Intre o fosta iubita care nu imi da pace si cautatul unui loc de munca stau si ascult Trio-Laid, Jazz-manouche…si din pacate CD-ul nu se compara cu live-ul… Why? je ne sais pas pourquoi…

Advertenties

~ door faurar op 28 augustus 2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: