Al licht


Pe 23 si pe 24 Octombrie a avut loc la Roermond, in Limburg manifestari ale episcopiei catolice locale dedicate misionarismului. Acestea au avut loc in cadrul unor mai largi evenimente prilejuite cu ocazia sarbatoririi a 450 de ani de la mutarea episcopiei de la Maastricht la Roermond. Titlul general “Al licht” – toata lumina, tot adevarul (expresie cu semnificatie dubla).

Vineri, 23 octombrie a avut loc prima parte printr-un simpozion in care s-a vorbit depre misionarismul in Limburg si din Limburg. Totul s-a desfasurat intr-o sala a Theater – Hotel De Oranjerie. Au vorbit o serie de episcopi originari din Limburg, un episcop din Guatemala (San Marco), o maicuta din Limburg, lider al unui ordin din biserica catolica.

Sala a fosta aproape plina. Maicute, preoti, presa, membrii ai consiliilor bisericesti din Limburg. Am remarcat faptul ca au lipsit aproape cu totalitate tinerii. Au fost prezenti doar doi. E drept ca scolile aveau cursuri la accea ora.

A doua zi, simbata a avut loc un tirg in fata Munsterkerk, unde diferite organizatii, printre care si biroul misiuni catolice din localitate, si-au prezentat proiectele. Vremea nu a prea tinut cu organizatorii. Episcopul putea sa puna si el o vorba buna, undeva mai sus. Se pare ca nu a tinut.

A avut loc si o serie de concerte, platite de sponsori, unde s-a cintat muzica mai buna sau mai…altfel. Cel mai mare succes l-a avut Miss. and Mr. Rock and roll. Cei doi cinta muzica de gen si sint amici ai biroului misionarilor catolici din Roermond.

Am facut o gramada de poze si am intilnit niste oameni carora chiar le place ce fac.

Iata si gasca de la Missieburo Roermond.

Advertenties

~ door faurar op 15 november 2009.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: