Alegeri 2014 – primul tur – Bruxelles


Coada la vot. Personal am stat aproape o ora in jurul orei 12. Pe strada mai erau inca 2 sectii de votare. Coada la ambele. In plus, in alta locatie din oras, exista sectia numarul 4.

Vom invinge

Cu purcel, cu catel

Ambasada Romaniei

Mai stai mult?

“Nu va suparati, sinteti de la un ziar? Nu putem face ceva sa avem mai multe sectii deschise in mai multe locatii? Data trecuta am votat pentru presedinte la Liege. Locuiesc acolo, sint avocata si de data asta a trebuit sa vin aici sa votez.”

“Doamna, nu sint de la nici un ziar. Fotografiile sint pentru documentare persoanala. Stiti care e situatia politica. Daca partidul la putere stie ca se poate baza pe diaspora o sa faca mai multe sectii de votare. Daca nu, o sa incerce sa ne limiteze dreptul al vot. Partidul la putere e vrea sa fim mandrii ca sintem romani dar isi bate joc de romani. De cei din tara si de cei din afara. Iar cei din afara sint buni sa trimita bani in tara, castige premii la concursuri internationale dar nu sa voteze”

Dupa masa primesc un mesaj de la Albinutza. La Haga e coada si ma intreaba daca ar fii mai bine sa mearga la Bruxelles sa voteze. Ea e stabilita in Paris si mi-a spus mai tarziu ca e bine ca a ajuns la Bruxelles ca la Paris nu ar mai fii avut sanse sa voteze.

Concluzia e ca ne-am luat-o in freza. Dar, de ce se teme PSD nu are sa scape. Sho pa ei!

Advertenties

~ door faurar op 6 november 2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: